Osebna digitalna učinkovitost

V današnjem svetu tehnološke revolucije več ljudi kot kdajkoli prej uporablja digitalna orodja in rešitve za delo in ostale vidike svojega življenja. Toda, kako dobro se zavedamo priložnosti, ki jih ponujajo digitalne tehnologije? Koliko izkoriščamo spekter funkcij programske opreme, ki jo dnevno uporabljamo? Kako zavestno izbiramo digitalna orodja za še večjo učinkovitost pri delu?

Program je 100% prilagojen digitalnim razmeram naših strank. Zato je bistven predpogoj za uspeh programa temeljita priprava.

Pred začetkom programa raziščemo aktualne digitalne navade in rešitve v podjetju ter problematične točke pri uporabi digitalnih tehnologij, ki zavirajo razvoj in učinkovitost posameznika. Preko spletnega vprašalnika zberemo informacije o splošnem pristopu in odnosu udeležencev do digitalne tehnologije in potencialnih področjih, ki bi jih želeli razviti.

Na podlagi teh informacij namenjamo veliko časa za poglobitev znanja udeležencev o programski opremi, ki jo pogosto uporabljajo pri delu. Poučujemo uporabne trike in tehnike, ki jim pomagajo bolje izkoristiti različne funkcije. Zato udeleženci niso le obogateni z metodologijo, temveč tudi z idejami, predlogi in najboljšimi praksami o posebnih orodjih.

S pomočjo modela DIGITALNI NAVIGATOR DEVELOR udeleženci poiščejo ustrezen strukturiran pristop, kako poiskati pravo aplikacijo, ki bo za njih in njihove potrebe najuporabnejša. In nenazadnje ustvarijo svoje osebno potovanje in akcijski načrt za dolgotrajno in uspešno spremembo digitalnih navad.