Viktor Lenče, član uprave banke – Poštna banka Slovenije, d.d. – bančna skupina Nove Kreditne banke Maribor d.d.

pbs_logo

S podjetjem DEVELOR Poštna banka Slovenije sodeluje uspešno in z velikim zadovoljstvom že vrsto let. Zelo smo zadovoljni z njihovim načinom dela in pristopom.

Sodelovanje poteka na področju izobraževanja in razvoja vodij oziroma celotne vodilne ekipe banke. Največji poudarek je bil na razvoju osebnih kompetenc, komuniciranja in kriznega vodenja. Usposabljanja sodelavci DEVELORJA pripravijo in vodijo na osnovi posnetka stanja, trenutnega razvoja in znanja zaposlenih in konkretnih potreb banke, tako da so izobraževalne aktivnosti usmerjene v uspešnejše tekoče delovanje in v uresničevanje poslovnih in strateških ciljev njihovega naročnika.

DEVELORJEV način dela in pristopi so razviti na visok nivo, usposabljanja so navdihujoča. Trener se pred izvedbo delavnic resnično poglobi v konkretne okoliščine naročnika, tako da razume delovno okolje in probleme ter povezuje in vodi udeležence v smeri zadanega cilja. Delavnice so ciljno naravnane in učinkovite, ob učinkovitih metodah spremljave rezultatov so le-ti dejansko vidni in merljivi.

S tem načinom dela je DEVELOR v Poštni banki Slovenije sprejet kot podporni partner in enakovreden sogovornik. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z njim.

Viktor Lenče, član uprave

Maribor, 7.2.2014