Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

  Pokaži vse kontakte
  Magazine  

  Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
  Išči vse storitve

  Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
  Preišči vire
    Kontaktirajte nas

  V sodelovanju z mednarodno poslovno in izobraževalno mrežo DEVELOR smo v mesecu oktobru 2018 pričeli z izvedbo  programa razvoja ključnih vedenjskih kompetenc in veščin, z naslovom Veščine sodobnih vodij. Program je namenjen razvoju učinkovitosti vodenja, vodenju varnosti in zdravja pri delu, vodstvenim veščinam vodij, zavestni vodstveni komunikaciji ter implementaciji teh veščin in znanj z vzpostavljenim sistemom vodenja v vsakodnevno delo.

  V program je vključenih več kot 50 vodij različnih nivojev iz različnih oddelkov. Namen programa je razvijanje pozitivnega odnosa zaposlenih do varnostnih ukrepov in pravil. S pomočjo vaj in praktičnih primerov zaposleni ozavestijo  pomen lastne potrebe in želje po upoštevanju varnostnih predpisov in po zavednem varnem delovanju.
  Na ta način se znatno zmanjšajo tveganja in dejanske napake oz. nezgode tako pri delu, kot izven delovnega okolja.
  Rdeča nit programa je razvoj vodstvenih veščin vodij in  vzpostavitev sistema  uporabe teh veščin v vsakdanjem delu, kar bo omogočilo bolj učinkovito delo vsem zaposlenim v proizvodnih oddelkih Steklarne Rogaška.
  S sodobnim učinkovitim vodenjem dosegamo večje zadovoljstvo, učinkovitost in zavzetost vseh zaposlenih, kar se odrazi pri še boljših poslovnih rezultatih.
  Program razvoja vodstvenih veščin, promocije zdravja in zavedne varnosti, ki ga je razvila mednarodna poslovna in izobraževalna mreža Develor, presega okvire običajnih izobraževanj o varnosti in varnem delovanju. Razvija namreč odnos posameznika do varnega obnašanja in delovanja in s tem spodbuja razvoj varnostne kulture v okolju oziroma v podjetju.
   
  Utrinki s prve delavnice programa.

  Hibridno delo

  Vpišite svoj e-naslov in prejeli boste E-knjigo z nasveti, kako obvladovati hibridni način dela.