Mednarodna poslovna mreža Develor

Mednarodna mreža DEVELOR je idealna izbira za tiste organizacije, ki delujejo v številnih državah centralno-vzhodne Evrope in želijo enoten in sistemski razvoj svojih zaposlenih na vseh organizacijskih nivojih na področjih vodenja, prodaje, razvoja talentov ali organizacijske odličnosti na lokalnem ali na mednarodnem trgu glede na to, kjer te organizacije delujejo.

Develor zagotavlja visoko kakovostne storitve, ki jih za vas izvedejo naši vrhunski svetovalci in trenerji. Vse naše storitve izvajamo v lokalnih jezikih upoštevajoč kulturne posebnosti posamezne države ali regije.

DEVELOR je najhitreje rastoča svetovalna organizacija v centralno-vzhodni Evropi.

Mednarodna mreža DEVELOR je idealna izbira za tiste organizacije, ki delujejo v številnih državah centralno-vzhodne Evrope in želijo svoje zaposlene (v vseh državah) enotno razvijati na področjih:

leadership

  • vodenja, prodaje,
  • razvoja talentov ali
  • organizacijske odličnosti

Develor zagotavlja visoko kakovostne storitve, ki jih za vas izvedejo naši vrhunski trenerji in svetovalci. Vse naše storitve izvajamo v lokalnih jezikih s posebnim upoštevanjem kulturnih posebnosti posamezne države ali regije.

Več kot 100 DEVELORjevih strokovnjakov izvaja naše storitve v 20+ državah. DEVELORjeve podružnice ali naši pogodbeni partnerji delujejo v državah: Avstrija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Egipt, Finska, Madžarska, Poljska, Romunija, Rusija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Švica, Arabski Emirati in Ukrajina. Nadalje večji projekti potekajo tudi v Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Španiji, ter na Švedskem.

“Kenneth Smit” vodilno podjetje za svetovanja in izobraževanja na trgu, s sedežem v Eindhovnu, je naš strateški partner v državah Beneluksa (na Nizozemskem, v Belgiji in Luksemburgu),in zagotavlja izvedbo celotnega programa storitev DEVELOR za lokalne naročnike.

Obsežni projekti so že bili izvedeni s strani naših lokalnih in mednarodnih svetovalnih partnerjev v Združenem kraljestvu, Franciji, Italiji, na Portugalskem, v Grčiji, Makedoniji, Črni gori, BIH, Skandinaviji, baltskih državah, Rusiji, Egiptu in Indiji. ”