Iščemo poslovne partnerje

DEVELOR JE ODLIČNA IN USPEŠNA SVETOVALNA IN/ALI IZOBRAŽEVALNA MEDNARODNA MREŽA, IDEALNA ZA POSLOVNO SODELOVANJE S POSLOVNIIMI PARTNERJI, KI SO SPECIALIZIRANI ZA SVETOVALNO IN IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST, ŽE IMAJO ZVESTE STRANKE IN ŽELIJO RAZŠIRITI PODROČJE DELOVANJA IN MREŽO KUPCEV TER STREMIJO K POSLOVNEMU CILJU POSTATI VODILNO PODJETJE NA LOKALNEM TRGU.

 PROUČITE – JE DEVELOR PRAVI PARTNER ZA VAS?

Naslednje predpostavke in vprašanja vam pomagajo oceniti ali je Develor pravi partner za širitev na lokalnem trgu:

Ste svetovalno, trenersko ali kadrovsko podjetje z referencami in uspehi na lokalnem trgu. Svojo poslovno pot ste ambiciozno pričeli pred 3-5 leti in ste postali resen poslovni partner podjetjem in ustanovam prirazvoju znanj in veščin njihovih zaposlenih navseh organizacijskih nivojih.

Ugotavljate, da vam za nadaljnjo rast in razvoj manjka :

  • Široka baza znanja ali know-how-a, ker se želite razvijati in sodelovati na novih strokovnih področjih in trgu ponuditi širšo paleto storitev, vključno z možnostmi vašega nadaljnjega učenja iz najboljših praks drugih.
  • Strukturiran sistem za upravljanje odnosov s strankami, ne le CRM in ostalo programsko opremo, temveč vse ostale procese in sisteme, ki zagotavljajo ustrezno in učinkovito osredotočenost vaših prodajnih aktivnosti in prinašajo pričakovane rezultate.
  • Profesionalni sistem in procesi, ki zagotavljajo učinkovito poslovanje in trajnostno rast in razvoj.

Vaša ambicija je rast in razvoj vaše organizacije v eno od vodilnih svetovalnih podjetij v vaši državi ali širši regiji. Zavzemate se za pridružitev in pripadnost mednarodni ekipi strokovnjakov, veseli vas pridobivanje izkušenj in znanja mednarodne svetovalne mreže Develor.

 PRIHRANITE 10 LET

Več kot 9 od 10-tih podjetij ne bo doseglo svojih poslovnih ciljev niti želenega položaja na trgu.

Vse podjetniške organizacije, tudi najboljše, delajo napake, zaidejo v slepe ulice, se soočajo z neizvedljivimi idejami in izgubljenimi naložbami pri vzpostavitvi in razvoju organizacij. Tudi Develor, mednarodna svetovalna mreža smo doživljali na svoji 25-letni poti vzpone in padce postali idealen partner tidtim, ki izvajajo poslovne storite in že imajo določene rezultate ter si prizadevajo postati odločilni partner na trgu.

Poslovno partnerstvo z mednarodno poslovno mrežo DEVELOR prihrani približno 10 let poskusov, nepotrebnih kompromisov, poslovnih napak, izgubljenih finančnih naložb, neustreznih rešitev in zamud zaradi nepravilne izbire zaposlenih.

Poslovno partnerstvo z mednarodno poslovno mrežo DEVELOR zagotavlja vse notranje sisteme in postopke, potrebne za uspešno organizacijo. Imamo dobro dokumentiran know-how in širok nabor storitev. Dostop do našega znanja je mogoč skozi prilagojene informacijske  oblake in platforme nenehno posodabljajočih, učinkovitihh internetnih sistemov.

Poslovni partner DEVELOR ima dostop do prodajnih in marketinških orodij , do študij primerov,  dobrih praks, referenc strank, ki so nastale na osnovi  z regionalnega, kot mednarodnega sodelovanja,

Develor tako zagotavlja vse potrebne okvire, da se lahko osredotočite na razvoj lokalnega trga in zadovoljevanja potreb vaših strank.

DEVELOR PARTNERSTVO POMENI PRIPADNOST HITRO RASTOČI, NA POSLOVNIH VREDNOTAH TEMELJEČI, MEDNARODNI MREŽI.

Kako prihraniti deset let?

Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam posredujemo vse informacije za sodelovanje.

DEVELOR d.o.o.

Cesta Toneta Tomšiča 11

4270 Jesenice

Mobilni telefon: +386 40 455 004
Telefon: +386 4 583 73 10
Internetna stran: www.develor.si