Kdo ustvarja Develor Slovenija?

DEVELOR je MEDNARODNA SVETOVALNA IN IZOBRAŽEVALNA MREŽA s centralnim sedežem v Budimpešti. Prisotni smo v 30-ih državah srednjega in vzhodno-evropskega prostora, Azerbajdžana in Združenih arabskih emiratov. Letno svetujemo do 200 podjetjem in ustanovam na tem prostoru.

develor-zavzetost

Naše POSLANSTVO je razvoj, povečevanje in vzdrževanje ZAVZETOSTI ZAPOSLENIH v vsakršnih organizacijah.

Zavzeti zaposleni so resnično zavezani k vrednotam in ciljem organizacije. Neprestano si prizadevajo za učinkovito (celo odlično) delovanje, doseganje in preseganje ciljev organizacije. Zavedajo se, da, z doseganjem  ciljev podjetja, bogatijo tudi svoje znanje, veščine in izkušnje ter s tem pridobivajo na samozavesti.

ZAVZETOST ZAPOSLENIH tako POMEMBNO VPLIVA NA POSLOVNO USPEŠNOST organizacij.

Naši partnerji učinkoviteje dosegajo svoje poslovne rezultate, saj razvijajo zavzetost svojih zaposlenih in s tem tudi pozitivno izkušnjo svojih uporabnikov oz. strank.

Smeri našega delovanja so: NEPOZABNO UČENJE, OBVLADLJIVE SPREMEMBE IN MERLJIVI REZULTATI.

sliders-si2

Tekom dolgoletnega delovanja smo spoznali, da za trajno spremembo delovanja zaposlenih in učinkovito doseganje poslovnih rezultatov SAMO USPOSABLJANJE ZAPOSLENIH NI DOVOLJ.

Ključ za napredek in doseganje poslovnih ciljev je v TRAJNI, SISTEMATIČNI IMPLEMENTACIJI ZNANJA v vsakdanjo delovno prakso zaposlenih, da pride do želene SPREMEMBE VEDENJA.

V ospredju je tako ciljno planiranje usposabljanj, skladno s strateškimi in poslovnimi cilji podjetja, ter trajna implementacija (novih) znanj in veščin, potrebnih za doseganje zastavljenih poslovnih in strateških ciljev.

Tak pristop smo poimenovali VERIGA VREDNOSTI DEVELOR. Temelji na metodologiji za načrtovanje in merjenje učinkovitosti usposabljanj:veriga-vrednosti

Več o našem pristopu  si oglejte v kratkem filmu na sledeči povezavi:

https://www.develor.si/home/about-us/x-learning-concept/

Več o nas pa lahko preberete na spletni strani: www.develor.com

DEVELOR d.o.o.

Cesta Toneta Tomšiča 11, 4270 Jesenice

Tel.: 04 583 73 10, Fax: 04 583 73 11, e-mail: info@develor.si