PODROČJA DELOVANJA

Na kakšen način Develor lahko prispeva k vašemu osebnemu in organizacijskemu razvoju?

To je odvisno od tega, zakaj ste obiskali našo stran in kaj vas zanima:

Ali ste kadrovski strokovnjak, ki svoj proračun za razvoj zaposlenih porablja na premišljen način in si želi vidnih, dokazljivih rezultatov usposabljanj? Potem boste gotovo z zanimanjem več prebrali o naši edinstveni metodologiji Develor Value Chain – Develorjeva veriga vrednosti. Develor neposredno povezuje diagnostiko, svetovanje in usposabljanja z verigo jasnih dokazov v obliki doseženih poslovnih ciljev. Naša veriga vrednosti je na vsakem koraku podprta z mednarodno priznanim sistemom za merjenje učinkov usposabljanj Kirkpatrickkirkpatrick, za katerega smo certificirani. V praksi to pomeni, da boste sposobni videti in pokazati vrednost vaših investicij v usposabljanja s pomočjo konkretnih, merljivih dokazov. Na ta način boste izpolnjevali svoje poslanstvo in si utrjevali cenjen položaj v vaši organizaciji. Če bi želeli izvedeti več o naših merljivih rezultatih usposabljanj, si preberite nekaj naših zgodb o uspehu (za enkrat v angleškem jeziku).

Kot kadrovskega strokovnjaka bi vas utegnil zanimati tudi Develorjev obširen nabor edinstvenih in kakovostnih usposabljanj ter svetovanj. Razdelili smo jih na 4 strokovna področja:

leadership

  • Učinkovito vodenje,
  • Pospeševanje prodaje,
  • Organizacijska odličnost
  • Odskočna deska za talente.

Naša legendarna kakovost vseh izvedenih storitev ter naš edinstven X-Learning pristop x-lear1 zagotavljata koristne, prijetne in nepozabne učne izkušnje. S pomočjo navdušenih odzivov udeležencev naših usposabljanj, boste dosegli, da bodo vaš kadrovski oddelek dojemali kot nepogrešljivega za učinkovit razvoj zaposlenih in organizacije.

Če ste direktor, je vaša glavna skrb doseganje zastavljenih poslovnih ciljev in uspešno poslovanje. Vaša pričakovanja in cilji so temelj za pripravo vseh naših aktivnosti. Pri izvajanju storitev venomer zagotavljamo merljive rezultate in dokaze, da smo na dobri poti k izpolnitvi vaših pričakovanj. Za vas smo pripravili nekaj študij primerov, kjer je Develor izpolnil poslovna pričakovanja naročnika in neposredno prispeval k povečanju prodaje, bolj kakovostni uporabniški izkušnji in povečal raven usposobljenosti perspektivnih zaposleni – talentov.

Če pa ste udeleženec naših usposabljanj, si zagotovo želite izvedeti več o naši obljubi, da bo učenje nepozabno, sprememba vašega delovanja mogoča in vaši delovni rezultati očitni. Pomembno nam je, da je čas, ki ga namenite za vaš osebni razvoj kakovostno porabljen. Ne le z vidika vsebine usposabljanj pač pa tudi z vidika sproščenosti in zabavnega učnega okolja. Develor zagotavlja nepozabno učene s pomočjo spletne aplikacije EnterTraining. entertrainingČe pa želite izvedeti, na katerih področjih lahko zagotovimo vaš osebni in poslovni razvoj, vas vabimo, da si ogledate naš nabor usposabljanj.