Naša vizija & vrednote

NAŠE POSLANSTVO

Ustvarjamo boljši svet

NAŠA VIZIJA

DEVELOR je najhitrejša rastoča svetovalna in izobraževalna mreža, do leta 2020 prisotna v več kot 20 državah Evrope

NAŠE VREDNOTE

ODLIČNOST

“Odličnost vedno prihaja iz nas. Vsak kompromis na račun kakovosti za seboj prinese ponoven kompromis. Zato se osebno še toliko bolj trudimo za odličnost, saj bi to lahko bilo tisto, kar nas razlikuje od drugih in omogoča našim strankam, da postanejo neizmerno uspešne.”

DISCIPLINA

“Vedno izpolnimo vsako obljubo in zavezo, ki jo damo mojim strankam ali sodelavcem. Preden se k nečemu obvežemo, pa iskreno povemo, kaj smo in česa nismo sposobni izvesti.”

UČENJE IN RAZVOJ

“Neprestano izpopolnjujemo naše znanje. Sistematično razvijamo in oblikujemo vedenja, ki pripomorejo k želenim poslovnim rezultatom naših strank.“

UČINKOVITOST

“V glavi imam končni rezultat in neprestano se trudim, da ga dosežem. Vložim veliko energije v razumevanje ključnih dejavnikov, ki bodo pripomogli k uspehu projekta. Ko oblikujem ali izvajam storitve za naše stranke, vedno delujem v skladu z načelom: ‘Think Performance’

SPOŠTOVANJE IN PARTNERSTVO

“Naj bo to sodelavec, stranka ali naš dobavitelj, vedno stremimo k dolgoročnemu, etičnemu in poštenemu partnerstvu. Slednje temelji na globokem spoštovanju do drugih kultur, idej ali osebnih razlik. Spoštovanje drugih je bistvo skupnosti Develor.”