ZASEBNOST

Za uporabo naših storitev (delavnica, strateški sestanek, Trening na delu,) bomo evidentirali in obdelali določene osebne podatke.

  • Vaše osebne podatke bomo skrbno hranili in izvedli vse ukrepe, da ne bo prišlo do razkritja. Vaše osebne podatke bomo hranili, dokler ne prejmemo vaše zahteve za izbris, ki jo boste lahko enostavno podali vsakokrat, ko dobite naše sporočilo.
  • Vašo privolitev v obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli enostavno prekličete, na podlagi česar bomo iz naše baze izbrisali vašo prijavo in vse vaše osebne podatke. Morebitna odjava ne vpliva na zakonitost pretekle obdelave.
  • Na podlagi vaše zahteve vam bomo omogočili vpogled v osebne podatke, ki jih obdelujemo, in vam omogočili popravek, omejitev uporabe, izbris, prenosljivost, ter upoštevali vaše ugovore k obdelavi. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate možnost pritožbe pri nadzornem organu.
  • Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim pravnim osebam ali izvažamo v tretje države, in tega tudi ne bomo izvajali brez vaše izrecne privolitve. Prav tako nimamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev in ne izvajamo profiliranja.
  • S prijavo na dogodek (delavnica, strateški sestanek, Trening na delu,…) se strinjate s pogoji udeležbe na dogodku in prostovoljno dajete izrecno privolitev, da lahko družba DEVELOR d.o.o. kot upravljavec  osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter vas po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino dogodka in vašim  zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje prezentacij ali izdelanih storitev, ki so bile prikazane na dogodku, ter drugih z varstvom osebnih podatkov povezanih gradiv. Potrjujete tudi, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.