DEVELOR | PRIMER DOBRE PRAKSE: Razvoj zavzetosti
Zapri    

  Develor d.o.o.
  Cesta Toneta Tomšiča 11,
  4270 Jesenice, Slovenija

  Pokaži vse kontakte
  Kontaktirajte nas    
  • Odnos in razvojna miselnost
  • Vodenje in upravljanje
  • Prodaja, skrb za stranke in pogajalske veščine
  • Osebna učinkovitost in komunikacijske veščine
  • Teambuilding in učinkovito sodelovanje tima
  • Ocenitev in diagnostika
  • HR svetovanje in coaching
  • Storitve

  Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
  Pojdi na storitve

  Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
  Preišči vire

  PRIMER DOBRE PRAKSE: Razvoj zavzetosti – razvoj veščin komunikacije in vodenja

  Izjavo stranke objavljamo v celoti:

  Z mednarodno poslovno in izobraževalno mrežo DEVELOR smo pričeli sodelovati v zelo nepredvidljivem času, med pandemijo Covid-19. Znanje in veščine iz vodenja smo postopoma osvajali že prej, pomembnosti le tega, za doseganje naših poslovnih rezultatov, pa smo se začeli toliko bolj zavedati, ravno v tem nepredvidljivem času.

   V poplavi vseh ponudnikov izobraževanj, odločitev seveda ni bila enostavna. Prepričal nas je njihov pristop, ki je drugačen, zelo partnerski. Imeli smo veliko sestankov, pogovorov, različnih diskusij in povabil na njihove webinarje. Tako smo se spoznavali še pred formalnim začetkom izobraževanj. DEVELOR pristop nas je prepričal, saj svoje vsebine, ne samo, da jih dobro poznajo in izvajajo, ampak po teh principih tudi sami delujejo kot podjetje, jih živijo.

   Sam proces vsebinske priprave ponudbe, ki je bila izdelana po naših specifičnih željah, je zahteval veliko časa in usklajevanj. K realizaciji programa smo pristopili povsem projektno. Skupaj smo opredelili merljive učinke za uspeh, zato smo spremembe vedenj sproti in skupaj merili in spremljali. Celoten program je bil dokumentiran. Tako smo lahko skupaj in sproti spremljali potek in razvoj programa, kot tudi razvoj vsakega posameznega udeleženca.

   DEVELOR je imel zelo hitro rešitve za vse vrste izzivov tudi tekom izvajanja programa.

  Nekajkrat je bilo potrebno program izpeljati virtualno, drugič v živo, glede na vse spremembe in ob upoštevanju vsakokratnih določil NIJZ. Kljub začetni negotovosti, smo pri izvajanju programa vztrajali in ga izpeljali po planu. Vsi udeleženci programa smo bili pripravljeni na učenje, sodelovanje in spremembe.

   Prednosti in podpore programa pri našem vodenju in osebnem uspehu smo se začeli zelo hitro zavedati.

  Nato je hitro sledil naslednji korak, ko smo v programu oblikovane in osvojene veščine, znanja in orodja vodenja, pričeli pri svojem vsakodnevnem delu v resnici uporabljati. Zelo nas veseli, da smo dosegli, v določenih segmentih pa tudi presegli, zastavljene cilje programa. Največje spremembe, ki se jih zavedamo in uporabljamo so:

  • S pomočjo osvojenega orodja samozavedanja sedaj lažje razumemo svoje sogovornike.
  • Spoznali smo, da je sodelovanje in medsebojno vključevanje, ključnega pomena za naš uspeh: naša različnost, različni pogledi nas sedaj povezujejo, prej so nas pogosto razdruževali.
  • Način, kako preseči vrzel ‘znam – delam’, kako vodit in kako konkretno, zavestno in na pravi način ob tem uporabljat vodstvene veščine in znanja
  • Večja povezanost vodij in sodelavcev ter ozaveščeno lastno delovanje.

   Zelo pomembna prednost ekipe DEVELOR  je tudi njihova iskrena podpora tekom celotne izvedbe. Vedno so na razpolago za vsa dodatna vprašanja, dileme, prošnje ali želje. Zgradili smo posloven, razvijajoč in lep partnerski odnos, zato s sodelovanjem z veseljem nadaljujemo.

   

  Klara Baran Babnik, vodja HR, Marmor Hotavlje

  Hibridno delo

  Vpišite svoj e-naslov in prejeli boste E-knjigo z nasveti, kako obvladovati hibridni način dela.


   Povezani članki