Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas

Ciljna skupina

  • Novo zaposleni

Število udeležencev

3-5 ljudi/skupino

Trajanje

90 min / skupino

Izkušnje zaposlenih
  • Gamificirana delavnica

Kakovost in količina prenosa informacij močno vplivata na vključevanje in sodelovanje novega zaposlenega. Zato DEVELOR za vključitev in organizacijsko socializacijo (onboarding) ponuja enoten postopek, zasnovan na igrah.

Optimizacija procesa organizacijske socializacije / Onboardinga je dosežena z uporabo sodobne tehnologije tabličnih iger. Posebna izobraževalna igra, programirana na tabličnih računalnikih, vključuje različne naloge in dejavnosti, ki jih je potrebno opraviti po prostorih podjetja s sodelovanjem kolegov novincev, zaposlenih ali predmetov, ki jih obkrožajo. Združuje digitalne elemente z mehaniko tradicionalne igre pobega.

Employee Onboarding games

Cilj igre je udeležence seznaniti s poslovnim okoljem, v katerem deluje organizacija. Dejavnosti igralčeve ekipe temeljijo na zgodovini, vrednotah, varnosti in drugih izbranih vidikih, ki se jih mora naučiti vsak nov zaposleni.

Vznemirljiv, zabaven in tehnološko podprt integracijski program novim zaposlenim omogoča boljše razumevanje podjetja, njihovega dela in sodelavcev ter pridobitev zelo pozitivnih in nepozabnih prvih izkušenj.

DEVELOR ima vso tehnologijo, opremo in strokovnjake, da razvije popolnoma prilagojen gamificiran program organizacijske socializacije / Onboardinga, na osnovi iger za vaše podjetje.

Želite več informacij o Gamificiranih Onboardingih?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali

Povezane storitve