Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas

Ciljna skupina

  • Ključni zaposleni

Število udeležencev

Različne skupine znotraj organizacije

Trajanje

8-26 tednov za celoten program

Kdo so ključni zaposleni? Tisti, ki jih je težko nadomestiti, saj gre za sodelavce, ki imajo izvrstna institucionalna znanja, veščine in izkušnje, predstavljajo pa tudi komparativno prednost podjetja pred konkurenco. Izguba tega kadra predstavlja za podjetje visoko tveganje, pri čemer predstavlja nadomestitev in vzgoja novega ključnega kadra velik strošek, je dolgotrajna ali celo nemogoča.

DEVELOR PROGRAM OHRANITVE KLJUČNIH KADROV je vitalni del Develor programa ki se ukvarja z razvojem talentov, ki skupaj s programom Strateška delovna mesta in s programom Upravljanje s talenti zagotavlja pripravljenost na ustrezen kadrovski razvoj v organizaciji. Program ohranitve ključnih kadrov je naravnan dolgoročno, a s takojšnjim učinkom že tekom samega izvajanja. Zajema proces 7-ih korakov, ki vključuje vse potrebne aktivnosti planiranja, izvedbe, usklajevanja in spremljanja, z namenom, da se vzpostavi sistem na dolgi rok.

Proces s skrbnim načrtovanjem in izvedbo omogoča organizaciji, da sistematično vzdržuje in opolnomoči kritična področja, kot je ustrezen razvoj in ohranjanje ključnih kadrov; razvoj nivoja njihove motivacije in zavzetosti, prenosa znanj v ustreznem časovnem okviru in planiranje uspeha v vsaki situaciji.

Želite več informacij o programu ohranitve ključnih kadrov?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali

Povezane storitve