Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas

Ciljna skupina

  • Talenti
  • Zaposleni z visokim potencialom

Število udeležencev

Različne skupine znotraj organizacije

Trajanje

0,5 - 2 leti

Za sleherno organizacijo je vitalnega pomena, da take zaposlene pridobi, razvija in zadrži v organizaciji. Za ustrezen pristop naslavljanja, razvoja, motivacije in zadržanja učinkovitih, zavzetih zaposlenih in s tem za rešitev tega izziva, smo razvili program Upravljanje s talenti tako, da ta razvoj teče vzporedno in v smeri strateškega in poslovnega razvoja organizacije.

DEVELOR PROGRAM UPRAVLJANJE S TALENTI je najbolj v bodočnost usmerjen program iz nabora Develor rešitev imenovanih TALENT SPRINGBOARD, ki je skupaj s programoma Razvoj strateških delovnih mest in Zadržanje ključnih zaposlenih usmerjen v zagotavljanje ključne pripravljenosti in sodelovanja HR strokovnjakov pri razvoju in rasti organizacije.
Program je namenjen prepoznavanju tistih zaposlenih ali potencialnih zaposlenih, ki lahko predstavljajo kritično vlogo pri doseganju strateškega plana organizacije.

Talent management program

Program je namenjen prepoznavanju tistih zaposlenih ali potencialnih zaposlenih, ki lahko predstavljajo kritično vlogo pri doseganju strateškega plana organizacije.

Proces prepoznave in izbire skupine talentov (talent pool) v organizaciji temelji na predhodno opredeljenih kriterijih, znanju in veščinah, ki se zberejo, obdelajo in merijo z namenom, da se na tej osnovi pripravi čim bolj ustrezen in učinkovit plan razvoja, prirejen prav za to ciljno skupino. Plan je skladen s kariernim načrtom, kar skupaj zagotavlja rast in razvoj profesionalnih kompetenc, ki so potrebne za razvoj talenta in mu/ ji zagotavljajo pripravljenost na bodoči prevzem ključnega/ vodilnega položaja v organizaciji.

Napredek talentov redno spremljamo in merimo tekom izvajanja programa. Merjenje je zasnovano v povezavi z njihovim siceršnjim razvojem in poslovnimi potrebami organizacije, kar zagotavlja močan potencial za razvoj in rast talenta posameznika, kot organizacije, kot celote.

Celoten program traja najmanj polovico leta, v idealnem primeru od 1-2 leti. Talenti sodelujejo v učnih prireditvah vsak mesec ali pri programih samo v učilnicah vsak drugi mesec Neposredno nadrejeni vodje so intenzivno vključeni, lahko pa so vključeni tudi poklicni mentorji – kar zahteva veliko časa, preživetega s podrejenim ali mentorirancem

Poseben poudarek je na ohranjanju in vključevanju talentov med programom, razvijamo veščine za sedanjega delodajalca in ne za prihodnjega.
Upravljanje pričakovanj je ključnega pomena, da se izognemo dvigovanju pričakovanj izbranih kolegov do podjetja. Pridobivamo in ohranjamo pripadnost rasti in z njo povezanimi dodatnimi napori, ki jih morajo talenti vložiti v mesecih programa.
Obstaja raznolik nabor metod, orodij in dejavnosti, ki se uporabljajo za doseganje izjemnih izkušenj udeležencev in s tem vpliv na trenutne kompetence.
Ker učenje ni dogodek, temveč potovanje, imajo dejavnosti in naloge med programom ključno vlogo pri pričakovanih spremembah in razvoju. Talenti delujejo individualno, v paru in v projektnih skupinah, s svojimi “nalogami za prakso” ustvarjajo resnično vrednost.

Želite več informacij o programu upravljanja s talenti?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali

Povezane storitve