Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas

Ciljna skupina

  • Prodajno osebje

Število udeležencev

12 udeležencev

Trajanje

2-24 mesecev

DEVELOR izboljšuje človeške, organizacijske in procesne vidike izkušenj strank. Osredotočeni smo na človeški vidik – čustven vpliv osebnih interakcij s strankami. Na podlagi mednarodne raziskave DEVELOR o izkušnjah strank so odločevalci v podjetjih poročali o 21-odstotni skupni izgubi prihodkov, če ne zagotovijo pozitivne uporabniške izkušnje strank z blagovno znamko. Na kocki je ogromno.

Največji potencial za izboljšanje pozitivne uporabniške izkušnje je v povečanju zavezanosti zaposlenih k pozitivnim uporabniškim izkušnjam strank in njihovi boljši vključenosti v korporacijsko kulturo. Dokler tema ne postane del „ljudskega jezika“ organizacije, je nemogoče strankam zagotoviti trajno in izjemno pozitivno uporabniško izkušnjo.

Procesi prodaje in storitve za stranke so v večini primerov dokumentirani z operativnega vidika, vendar nimajo tistih konkretnih elementov vedenja, ki so potrebni za zagotavljanje odlične in enotne storitve. Če sorodni standardi niso natančno določeni in usposobljeni na praktičen način, jih osebje v pisarni ne more jasno razumeti in pravilno izvajati.

Za zmago na trgu morate najprej zmagati na delovnem mestu. Samo zavzeti zaposleni ustvarjajo zavzete stranke. Nedavne raziskave dokazujejo, da je visoka stopnja zavzetosti zaposlenih povezana z zvestobo strank in višjimi stopnjami rasti in donosnosti. Razvoj zmožnosti, usmerjene na kupca, se ne more zgoditi ločeno od preostalega posla. Preobrazba mora temeljiti na gradnji močnih temeljev, ki jih oblikujejo strategija in vodstvo, ljudje in kultura, upravljanje podatkov in tehnologija. Osredotočenost na kupca se nato operacionalizira z vsakodnevnim upravljanjem izkušenj s strankami, merjenjem in agilnimi procesi.

Customer experience developmentPoravnava je potrebna skozi celoten proces transformacije. Zahteva, da se vsako dejanje v organizaciji osredotoči na kupca. To je mogoče doseči s posebnim modelom vodenja (aka Model upravljanja), ki opredeljuje nabor dnevnih, tedenskih, mesečnih in letnih rutin in gonilnikov, ki neposredno vplivajo na odlično uporabniško izkušnjo potrošnika.

DEVELOR kot strokovnjak za razvoj pozitivne uporabniške izkušnje podpira svoje stranke na celotnem potovanju strank z zagotavljanjem strokovnega znanja in zmogljivosti. S svojimi strankami soustvarjamo rešitve in jih s človeškimi interakcijami izvajamo na vseh stičnih točkah. Prav tako pomagamo izvajati upravljanje pozitivnih izkušenj s strankami prek ljudi z ustrezno miselnostjo in pravilnim vedenjem, izboljšanim in enotnim vodstvom na vseh ravneh ter učinkovitejšimi procesi, povezanimi z ljudmi. Naši svetovalci imajo bogate izkušnje pri izvajanju projektov za razvoj pozitivne uporabniške izkušnje z velikim zadovoljstvom strank in z merljivo rastjo KPI v celotni regiji EMEA.

Želite več informacij o Razvoju pozitivne uporabniške izkušnje?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali

Povezane storitve