Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas

Ciljna skupina

  • Projektni tim (do 12 udeleženih)
  • Najvišje vodstvo (postavljanje ciljev)

Število udeležencev

8 - 12

Trajanje

6-12 tednov

Vojne za talente je konec. Po besedah Josha Bersina so zmagali talenti. Če želite zmagati na trgu, morate najprej zmagati na delovnem mestu, v tej bitki pa je nujna močna blagovna znamka delodajalca, ki ne pritegne le najboljših talentov, temveč tudi obdrži zaposlene.

Vsako podjetje ima BLAGOVNO ZNAMKO ZAPOSLOVALCA (EMPLOYER BRAND – EB): kako vas okolje vidi, kot zaposlovalca. EB je zavesten proces pozicioniranja in spodbujanja organizacije, kot izbranega in želenega zaposlovalca ciljne skupne, ki jo podjetje potrebuje za svojo rast, razvoj in zaposlovanje.

OSEBA ZAPOSLENI (EMPLOYEE PERSONAS) se oblikuje za vsako delovno mesto. Gre za opis idealnega kandidata – demografija, veščine, miselnost, osebni cilji, pričakovanja idealne osebe, motivatorji, frustracije.

PONUDBA VREDNOSTI ZA ZAPOSLENEGA (EMPLOYEE VALUE PROPOSITION) je ključna pri tovrstnem pristopu; gre za niz asociacij in predlogov organizacije, da privabi novo-zaposlene in ohranja obstoječe.

Employer branding

Na koncu programa se kot krovna blagovna znamka opredeli KLJUČNA POZICIJA. V primeru, da gre za mednarodno organizacijo/ projekt, program zaključimo z GLOBALNIM POZICIONIRANJEM.

Razvoj Blagovne znamka delodajalca in Zavzetost zaposlenih gresta z roko v roki. Ne moremo se osredotočiti samo na zunanje vidike, ampak je potrebno ponudbo vrednosti za zaposlenega uresničiti za že obstoječe zaposlene za boljšo ohranitev in večjo zavzetost zaposlenih.

Naš pristop se razlikuje od običajnega, začnemo od spodaj (Persona zaposleni) in projekt zaključimo s samo blagovno znamko. Izvršitev se zgodi v soustvarjanju s kadrovsko službo in s sodelovanjem najvišjega vodstva naročnika. Priskrbimo vse predloge in orodja, potrebna za hiter, učinkovit in celovit postopek.

Naši projekti prihranijo pomemben del proračune razvoj kadrov in naročnikom priskrbijo dodano vrednost.

Želite več informacij o Razvoju blagovne znamke z zaposlenimi (Employer Branding)?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali

Povezane storitve