Zapri
 Zapri

Develor Slovenia

Pokaži vse kontakte
Magazine  

Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
Išči vse storitve

Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
Preišči vire
  Kontaktirajte nas
Spodbujajte sodelovanje ali se soočite s propadom

Razlog, da je človeška vrsta na vrhu prehranjevalne verige, je razvitost naših možganov, še bolj pa naša sposobnost oblikovanja učinkovitih enot, ki si prizadevajo za skupne cilje. Še posebej v neugodnih razmerah.

Številne organizacije se soočajo z grožnjami, ki izhajajo iz spreminjajoče se resničnosti. Pravi odziv ni izolacija. Potrebno je spodbujati sodelovanje - znotraj in z zunanjim svetom. Notranji odziv organizacij je navadno hibridni model poslovanja in virtualno delo za oddaljene time.

Insight 1

Izziv dela na daljavo

Pomembno za time je, da vzpostavijo komunikacijske kanale in določijo pogostost srečanj. Upoštevati je potrebno nove virtualne bontone, hkrati pa ohranjati kulturo podjetja. Pogosto je potreben operativni model timskega sodelovanja, da se zagotovijo dnevne, tedenske rutine in pregleda dela.

Nov tehnološki in digitalni izziv zahtevata, da se odločimo, katera digitalna orodja so najučinkovitejša za sodelovanje, komunikacijo, ustvarjalnost in učinkovitost pri sprejemanju odločitev.

Insight 2

Izziv nejasnih vlog in kompetenc

Tradicionalne hierarhije odločanje ni več. Pojavlja se potreba po novih veščinah, ki so ključnega pomena. Avtonomni timi z visoko stopnjo zavzetosti in sposobnostjo razvoja so ključni za prihodnost.

Insight 3

Skupaj poiščimo pravo rešitev za vaš tim!

S skupinsko diagnostiko pravih razvojnih korakov, vam arhitekti Develor oblikujemo pravo rešitev, ki vključuje vzpostavitev komunikacijskih kanalov; razvoj norm za virtualno sodelovanje in oblikovanje operativnega modela sodelovanja. Timu učinkovito svetujemo pri izbiri pravih digitalnih orodij za pravi namen.

Ustvarimo teambuilding dogodke on-line ali z aktivnostmi v živo. Z uporabo edinstvenega orodja Team Sociomapping, povečamo učinkovitost timskega sodelovanja.

Naša rešitev za to temo

Želite več informacij o učinkovitem sodelovanju?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali