DEVELOR | Učinkovito kombinirano učenje
Zapri    

  Develor d.o.o.
  Cesta Toneta Tomšiča 11,
  4270 Jesenice, Slovenija

  Pokaži vse kontakte
  Kontaktirajte nas    
  • Odnos in razvojna miselnost
  • Vodenje in upravljanje
  • Prodaja, skrb za stranke in pogajalske veščine
  • Osebna učinkovitost in komunikacijske veščine
  • Teambuilding in učinkovito sodelovanje tima
  • Ocenitev in diagnostika
  • HR svetovanje in coaching
  • Storitve

  Najdi v Storitvah & rešitvah

  • Please, type at least 3 characters in search input to find solutions.
  Pojdi na storitve

  Najdi v virih

  • Please, type at least 3 characters in search input to find resources.
  Preišči vire
  Je samostojno učenje rešitev?

  Hiter življenjski slog in digitalizacija sta spremenila naše učne navade. Potrebujemo bolj prilagodljive, a hkrati učinkovite razvojne programe. Strokovnjaki za razvoj v podjetjih se soočajo z izzivom - kako sestaviti učinkovit program razvoja z manjšim nadzorom nad tem, kje in kako se udeleženci učijo?

  Samostojno učenje postaja trend. Toda, kako učinkovito je? Podatki kažejo, da le 10% udeležencev konča on-line tečaj, ki so ga začeli. Zato se nam zdi nujno kombinirati samostojne učne elemente z delavnicami, ki jih vodi trener - v živo ali virtualno. To zagotovi učinkovitost učenja in želeni učinek.

  Insight 1

  Oblikujte edinstveno razvojno potovanje

  Vsak potek programa je potrebno podrobno razmisliti. Program mora vsebinsko ustrezati, obenem pa ohranjati dinamiko in optimizirati proces učenja za vse udeležence. Če obstoječi program “samo razdelimo” na številne bloke na spletu in v živo, bomo izgubili notranje sosledje in tvegali učinek treninga.

  V našem razširjenem in kombiniranem učnem pristopu razdelimo celotno učno pot na faze, kjer ima vsaka od njih določeno vlogo, da doseže največji možen učni učinek. V vsaki fazi upoštevamo cilje, možnosti in omejitve učnih elementov, upoštevamo vsebino, ciljno skupino in dolžino programa. Na ta način gradimo program, ki zagotavlja največji možen učni učinek, hkrati pa je prilagodljiv, prilagojen in interaktiven za udeležence.

  Insight 2

  Ustvarite pozitivno izkušnjo udeleženca

  Zavzetost in motivacija udeležencev sta ključna za uspeh katerega koli razvojnega programa. Zagotoviti moramo, da udeleženci ostanejo aktivni skozi celoten program razvojnega potovanja. Naši programi so zato prilagodljivi, personalizirani, z visoko stopnjo interaktivnosti. Uravnoteženje on-line elementov in interakcije v živo je del večine hibridnih modelov programov.

  Naš cilj pa je tudi uravnoteženje med neodvisnimi (asinhronimi) in trenerskimi (sinhronimi) učnimi elementi. Domače naloge z izzivi, elementi mikro učenja, gamificirane aktivnosti ali spletne simulacije, so le nekateri primeri orodij DEVELOR, ki jih je mogoče uporabiti.

  Insight 3

  Sodelujte z arhitekti razvoja

  Vsak kombinirani model programa razvoja je izjemen. Njegovo strukturo in vsebino ne določajo le potrebe strank in želje udeležencev, temveč tudi tehnične možnosti in omejitve. Cilje lahko dosežemo na več načinov. Široka paleta različnih učnih metod in orodij lahko oteži izbiro in iskanje najboljše rešitve.

  Tu vam pomagamo DEVELOR arhitekti pozitivnih učnih izkušenj. Ocenimo vaše potrebe in identificiramo posebnosti, da oblikujemo najprimernejši razvojni program za vas. Zato je vsak naš program edinstvena učna izkušnja.

  Želite dodatne informacije o kombiniranem učenju?

  Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali.